Tjenester

Har du et arrangement, har vi ideer og løsninger. Uansett omfang og behov kan vi slå til tjeneste med pyrotekniske stemningseffekter, festfyrverkerier både ute og inne, og spesialeffekter (SFX) for TV, film, teater, konserter og events.

På kundelisten har vi profesjonelle arrangører og produsenter, private aktører og offentlige instanser. Vi skreddersyr et kreativt, kunstnerisk, trygt og teknisk gjennomført konsept til avtalt tid og pris. Se nærmere på våre referanser, og ta gjerne kontakt hvis du ønsker et opplegg som slår gnister.

fireworks

Fyrverkeri

Ønsker du et fyrverkeri til bryllup, kick-off, jubileum eller en annen feiring? Kontakt oss.

sfx

Pyroteknikk

Vil du fremheve ditt arrangement med hjelp av pyrotekniske effekter? Kontakt oss.

laser-icon

Laser

Vi er Skandinavias ledende leverandør av Lasershow, og er Kvant forhandler. Dette gjør at vi har tilgang på den aller beste teknikken du finner på markedet.

konfetti-icon

Konfetti og SFX

Har du lyst på konfetti, eller vil du ha hjelp med snø, vind, vann, røyk eller flammer til din produksjon? Vi har alt dette og mer.

fireworks

SFX Controllers

SFX Controllers gir deg en ny og unik måte å styre dine produksjoner med sine eminente grensesnitt og banebrytende teknikk.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle