Om oss

Unique Pyrotechnic

Velkommen til Unique Pyrotechnic – ditt go-to firma for spektakulære opplevelser! Vi er en av de ledende leverandørene av unike og innovative showløsninger i Skandinavia for en rekke arrangementer og produksjoner.

Unique Pyrotechnic er kjent for sin kreativitet og evne til å levere uforglemmelige visuelle effekter, og vi har et dedikert og dyktig team som skreddersyr show i henhold til kundenes ønsker og budsjett. Enten det er et musikkarrangement, et bryllup, en filmproduksjon, en konsert/festival eller et annet spesielt event, har vi nesten alltid løsningen for deg.

Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen skape et uforglemmelig show som vil gi ditt arrangement den unike følelsen du leter etter!

unique-pyrotechnic-18.jpg
gaselle_logo

Unique Pyrotechnic har helt siden oppstarten hatt positiv og lønnsom vekst. I 2016 og 2017 var vi på Gasellelisten for Oslo. De hyggelige resultatene gir en bekreftelse på ag vi har levert gode og riktige produkter, noe som er betryggende både for våre kunder og ansatte.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle