Tjenester

Har du et arrangement, har vi ideer og løsninger. Uansett omfang og behov kan vi stå til tjeneste med pyrotekniske stemningseffekter, festfyrverkerier både ute og inne, og spesialeffekter (SFX) for TV, film, teater, konserter og events.

På kundelisten har vi profesjonelle arrangører og produsenter, private aktører og offentlige instanser. Vi skreddersyr et kreativt, kunstnerisk, trygt og teknisk gjennomført konsept til avtalt tid og pris. Se nærmere på våre referanser, og ta gjerne kontakt hvis du ønsker et opplegg som slår gnister.

pyroteknikk

Ønsker du å løfte ditt sceneshow eller ditt arrangement med effekter på og ved scenen? Vi kan faget, og vi hjelper deg med å skape en opplevelse som ingen vil glemme. Med storslagne lysfontener, fargesterke ildbegere og heftige kometer skaper vi sensasjonelle øyeblikk..

spesialeffekter

Trenger du vær, vind og årstider du kan fjernstyre? Med hjelp av vår omfattende maskinpark kan vi skape snø, ild, vann, vind og røyk i akkurat den formen du drømmer om. La oss pønske ut et unikt konsept for ditt arrangement, slik at både gjester, publikum og deltagere mister pusten. Du kan stole på at vi leverer noe helt spesielt.

fyrverkeri

Fyrverkeri er ikke bare fyrverkeri. Vi kan gi deg fyrverkeri som komponeres med musikk, vi kan lage ildskrift på himmelen med navn, budskap, former og farger. Vi designer det utfra dine ønsker, og ingen utfordring er for stor. Avslutt ditt arrangement med et smell, og sett et helt unikt preg på nattehimmelen.

konfetti

Har du først opplevd å stå midt i et fargerikt konfettiregn mens musikken drønner så glemmer du det aldri. Det er ikke uten grunn at konfetti er en like naturlig del av store idrettsfinaler som påkostede sceneshow. Konfetti kan være kronen på verket når stemningen skal nå nye høyder, og det er effektfullt uansett hva du ønsker å arrangere.

fire control g2

Vår selvutviklede Fire Control G2 gir deg en ny og unik måte å styre dine produksjoner med eminent grensesnitt og banebrytende teknikk. Fire Control G2 forenkler styringen av showet fordi du har kontroll på alt fra samme enhet. Flere show kan forhåndsprogrammeres og legges i kø, og en grafisk fremstilling av scenelayouten gjør at du aktivere dine enheter raskt og effektivt. Ha stålkontroll på SFX, DMX og pyroteknikk. Ved hjelp av Fire Control G2 kan kjøre automatisk programmert sekvenser med et millisekunds presisjon.