Om oss

OM OSS.

Det ligger litt i navnet vårt. Vi tør å skille oss ut, og vi våger å si det høyt. Det er fordi vi brenner for dette, vi leverer, og vi har gjort det lenge. Først når kundene våre står med åpen munn, og får frysninger, har vi gjort jobben vår. Unique leverer opplevelser og gåsehud. Samtidig er vi dønn seriøse når det kommer til fag, service og sikkerhet.

Ingen slår oss på utstyr eller kompetanse, og uansett arrangement skal kunden føle seg trygg på at vi har full kontroll. Vi håndterer hele prosessen fra start til mål med idéer og design, risikoanalyse og søknader, produkter, utstyr og teknikere for produksjonen. Vi driver etisk handel, og vi har vært Gasellebedrift to år på rad. Forvent mye, og få mer, sier vi.

Kontakt Tjenester

Gasellebedrift.

Unique Pyrotechnic har helt siden oppstarten hatt positiv og lønnsom vekst. I 2016 og 2017 var vi på Gasellelisten for Oslo. De hyggelige resultatene gir en bekreftelse på at vi har levert gode og riktige produkter, noe som er betryggende både for våre kunder og ansatte.

Vi er svært stolte av at Unique Pyrotechnics har vært på listen over Gasellebedrifter i Oslo to år på rad . Årlig utarbeider Dagens Næringsliv fylkesvise Gasellelister over bedrifter som vokser raskt og lønnsomt. Noen av kriteriene som ligger til grunn for Gaselle-statusen hvert år er at vi har doblet omsetningen de siste årene, hatt positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst.

Les mer